BG Deer Shield Pro Rådjursskrämma
  • Effektiv mot rådjur och älg
  • Täcker en yta på 100 x 65 m
  • Rörelsesensor aktiveras upp till 25 m
6 495,00 kr
Lägg till i kundvagn
  • Beställningsvara

Deer Shield utnyttjar kraften i de naturliga kommunikations- och överlevnadsinstinkter som rådjur har genom att effektivt stöta bort dem från grödor, fruktträdgårdar, flygplatser, trädgårdar och landskapsarkitektur. Digitala inspelningar av oroliga, fientliga och territoriella rådjur sänds (hörbar för människor) genom högkvalitativ och väderbeständig högtalare för att utlösa en primal rädsla och flykt som svar. Rådjuren flyttar inom kort till ett annat område där de kan vistas utan att känna sig hotade. 

 

Deer Shield är resultatet av 25 års forskning och utveckling av djurstyrsystem. University of Nebraska-Lincoln har bidragit till utvecklingen av Deer Shield, som har visat sig vara mycket effektiv på att kontrollera rådjur genom omfattande och pågående fälttester.

 

Hjort lever i en social struktur av ömsesidigt beroende där de använder hörbara ljud för att signalera fara från en ledamot till större besättning. Deer Shield kan orsaka en hel besättning att fly. De ändrar snart sina transportleder och utfodringsmönster för att undvika det skyddade området helt. Sofistikerade, slumpmässiga funktioner och användarjusterbara kontroller förhindrar rådjur från att bli vana vid ljuden. Alla Deer Shield produkter backas upp av ett års nöjdhetsgaranti.