Granny Basic Trygghetslarm

Granny Basic Trygghetslarm

Med Granny Basic kan du hålla nära kontakt med dina vårdtagare, föräldrar, mor-/farföräldrar eller andra familjemedlemmar som behöver vård och tillsyn. GRANNY startpaket innehåller en stor mobiltelefon och en trådlös larmknapp på ett armband. 

3 595,00 kr
Lägg till i kundvagn
  • 1 kg
  • Finns i lager
  • Levereras inom 3-5 dagar1

Granny Basic 
Du kan hålla nära kontakt med dina vårdtagare, föräldrar, mor-/farföräldrar eller andra familjemedlemmar som behöver vård och tillsyn. GRANNY startpaket innehåller en stor mobiltelefon och en trådlös larmknapp på ett armband. Telefonen har stor och tydlig display samt stora och tydliga knappar, perfekt för dem med nedsatt syn. Den är designad som en vanlig standard bordstelefon men fungerar som en mobiltelefon. När användaren trycker på armbandsknappen så sänds larmsignalen trådlöst till GRANNY. Telefonen ringer omedelbart upp och/eller skickar ett SMS till förinställda telefonnummer (vilket kan vara telefonnummer till familjemedlemmar, grannar, doktor, ambulans eller vård- och hemtjänstpersonal).

 

Tack vare GRANNY kan seniorer stanna i sin hemmiljö så länge som möjligt utan att behöva oroa sig för att inte få hjälp vid en olycka eller ett plötsligt hälsoproblem. Paketet kan utökas med en trådlös brandvarnare och/eller en trådlös larmväggknapp som kan placeras nära sängen eller i badrummet.
SMS och telefonsamtal

Hantering av telefonen och att skriva ett SMS är så enkel att alla klarar av det. Du kan ställa in snabbknapparna med familjens telefonnummer så att användaren kan ringa dig genom en enkel knapptryckning. Ni kan vara i kontakt med varandra, oberoende vart ni befinner er.
Hjälp vid ett akutfall/Trygghetslarm

Telefonen ringer upp till 5 förinställda telenummer vid akutfall och sedan är hjälpen på väg. Den personliga trådlösa armbandsknappen kan även användas i duschen och kräver inget underhåll tack vare den långa batteritiden.

 

 

Demo-film